Vacature mondhygiënist ivm zwangerschapsverlof

Functieomschrijving

Voor tandarts- en verwijspraktijk Laren zijn wij op zoek naar een mondhygiëniste voor het invullen van een zwangerschapsverlof vanaf 15-03-2020 voor 3 tot 4 dagen per week.

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg en verricht tevens periodieke controles. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en hebt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.

Wie zijn wij

In ons gezellige team werk je samen met verschillende specialismen en volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken. Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen hierbij de basis. Patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, tevens zijn wij verwijspraktijk voor parodontologie, implantologie en endodontologie. De praktijk is gevestigd in de voormalige melkfabriek te Laren (gld) en combineert de historische elementen van de fabriek met een moderne en unieke werkomgeving.

Wie zoeken wij

Je hebt een passie voor je werk en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent positief, vrolijk en sociaal.

Wat bieden wij

– Een gezellige en professionele sfeer

– Goede arbeidsvoorwaarden; loondienst of ZZP in overleg

– Een praktijk die fungeert als kenniscentrum in de regio

Uw reactie kunt u sturen naar:

administratie@tandartstoday.nl

d.vandenhout@tandartstoday.nl